Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Big yasa Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2324
Big yasa weshfc
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech geeft een lange en hoge pass. Chelanga speelt de bal door. Maruti rent richting de bal. Maruti draait met de bal, schiet en ... Oloo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lelel probeert de bal aan de voet te houden. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe verovert de bal door een tackle van achteren. Lorupe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - weshfc 0:1

28e minuut.
Omwayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lusalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Babla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babla krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Oloo trapt de bal weg van het doel. Pnyango kopt de bal weg. Daar is Lorupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorupe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo is nu in balbezit. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 53%, weshfc 47%.
Big yasa - weshfc 0:1

46e minuut.
Ngetich is nu in balbezit. Ngetich passt de bal in één keer door. Lelel is nu in balbezit. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Oloo geeft de bal voor. Inworp. Chelanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorupe is nu in balbezit. Lorupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lusalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot rent richting de bal. Lusalah onderschept slim de pass. Lusalah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Big yasa - weshfc 1:1

73e minuut.
Nyaga is nu in balbezit. Lorupe onderschept slim de pass. Lorupe probeert naar een medespeler te passen. Maruti rent richting de bal. Maruti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lorupe passt de bal met de wreef. Ngetich is nu in balbezit. Ngetich met een sublieme pass. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 54%, weshfc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big yasa - weshfc 1:1