Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
original fc Mumias Tigers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kirui verovert de bal door een tackle van achteren. Kirui speelt de bal door. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Ohyancha draait met de bal, schiet en ... Kiongo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat passt de bal zonder na te denken. Icharia is nu in balbezit. Icharia schiet op doel. Mitei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - Mumias Tigers 0:1

18e minuut.
Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi verovert de bal door een tackle van achteren. Omondi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ohyancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohyancha haalt uit met een fantastische trap. Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Ngugi de bal onder controle te krijgen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe met een sublieme pass. Omondi is nu in balbezit. Omondi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sau met de inworp. Daar is Adumbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe geeft een lange en hoge pass. Ohyancha rent richting de bal. Ohyancha draait met de bal, schiet en ... Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: original fc 53%, Mumias Tigers 47%.
original fc - Mumias Tigers 0:1

49e minuut.
Koskei is nu in balbezit. Adumbe maakt een afschuwelijke overtreding. Koskei raakt geblesseerd tijdens het duel. Koskei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dunde de bal. Paal! Mitei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Adumbe passt de bal zonder na te denken. Ohyancha is nu in balbezit. Omondi rent richting de bal. Omondi schiet op doel. Kiongo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
original fc - Mumias Tigers 1:1

55e minuut.
Koskei probeert de bal aan de voet te houden. Kiptoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia is nu in balbezit. Icharia haalt uit met een fantastische trap. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - Mumias Tigers 1:2

66e minuut.
Theuri geeft een hoge lob. Ohyancha is nu in balbezit. Ohyancha passt de bal met de wreef. Kamau rent richting de bal. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nyabaro met een snelle inworp. Koskei rent richting de bal. Koskei passt de bal in één keer door. Icharia is nu in balbezit. Icharia haalt uit met een fantastische trap. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: original fc 56%, Mumias Tigers 44%.
original fc - Mumias Tigers 1:2