Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:23
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: GOR Rice Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2778
GOR Rice moi sharks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Omwayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruto komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kitur kopt de bal weg. Lusalah is nu in balbezit. Met opzet legt Kinyua zijn tegenspeler op de grond. Kinyua is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Rono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subano bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano met een sublieme pass. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zaman kopt de bal weg. Kiptoo is nu in balbezit. Nyariki verovert de bal door een tackle van achteren. Nyariki draait met de bal, schiet en ... Subano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR Rice - moi sharks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR Rice 55%, moi sharks 45%.
GOR Rice - moi sharks 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Ngilu de bal. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu schiet op doel. Nyabaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOR Rice - moi sharks 1:1

52e minuut.
Ruto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohyancha komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Lusalah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radull rent richting de bal. Subano maakt een afschuwelijke overtreding. Subano krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Zaman passt de bal met de wreef. Shikuku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyariki rent richting de bal. Nyariki schiet op doel. Subano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOR Rice - moi sharks 2:1

76e minuut.
Subano probeert naar een medespeler te passen. Ngilu heeft problemen om de bal te vangen. Zaman maakt een afschuwelijke overtreding. Zaman krijgt een gele kaart. Ngilu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ngilu kan niet meer verder spelen. Gupta komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Subano trapt de bal weg. Subano kopt de bal weg. Adumbe met een sublieme pass. Gupta is nu in balbezit. Gupta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOR Rice 47%, moi sharks 53%.
GOR Rice - moi sharks 2:1