Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:23
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Wings fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2784
Wings fc FC Dresden
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Kemboi maakt een afschuwelijke overtreding. Kemboi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lorupe probeert naar een medespeler te passen. Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga passt de bal zonder na te denken. Kemboi rent richting de bal. Kemboi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Simiyu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech verovert de bal door een tackle van achteren. Koech haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wings fc - FC Dresden 0:1

33e minuut.
Lorupe kopt de bal weg. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi onderschept slim de pass. Maranga rent richting de bal. Maranga schiet op doel. Subano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zaman met een sublieme pass. Koech rent richting de bal. Koech speelt de bal door. Ngotho rent richting de bal. Ngotho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Oloo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Odhiambo met de inworp. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech geeft de bal voor. Odhieng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kibaki passt de bal zonder na te denken. Chelanga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koech. Koech krijgt een gele kaart. Chelanga raakt geblesseerd tijdens het duel. Chelanga met een snel genomen vrije trap. Kemboi rent richting de bal. Kemboi draait met de bal, schiet en ... Subano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wings fc - FC Dresden 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wings fc 51%, FC Dresden 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wings fc - FC Dresden 1:1

53e minuut.
Shikubu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kibaki de bal. Kibaki speelt de bal door. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Lorupe geeft de bal voor. Mitei kopt de bal weg. Kibaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wings fc - FC Dresden 2:1

73e minuut.
Zaman kopt de bal weg. Koech rent richting de bal. Koech passt de bal zonder na te denken. Ngotho is nu in balbezit. Ngotho draait met de bal, schiet en ... Odhieng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Chelanga met de inworp. Lorupe rent richting de bal. Lorupe geeft de bal voor. Kemboi rent richting de bal. Kemboi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Koech is nu in balbezit. Kibaki is nu in balbezit. Koech begaat een overtreding. Kibaki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kibaki kan niet meer verder spelen. Murunga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wings fc 47%, FC Dresden 53%.
Wings fc - FC Dresden 2:1