Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kariobangi weshfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
Mungai onderschept slim de pass. Mungai met een sublieme pass. Klungelig pakt Wambugu de bal. Wambugu haalt uit met een fantastische trap. Kimutai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kariobangi - weshfc 1:0

18e minuut.
Mungai passt de bal zonder na te denken. Osewe is nu in balbezit. Ngetich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ngetich krijgt een gele kaart. Osewe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chipende zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

20e minuut.
Chipende rent richting de bal. Mungai rent richting de bal. Mungai met een sublieme pass. Wambugu is nu in balbezit. Wambugu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Machethe rent richting de bal. Lorupe onderschept slim de pass. Lorupe met een sublieme pass. Osewe is nu in balbezit. Osewe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kariobangi 48%, weshfc 52%.
kariobangi - weshfc 1:0

53e minuut.
Kibowen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mbareck met een snelle inworp. Mungai is nu in balbezit. Mungai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Mungai met een sublieme pass. Wambugu is nu in balbezit. Cheruiyot is nu in balbezit. Wambugu onderschept slim de pass. Wambugu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kariobangi - weshfc 2:0

72e minuut.
Koech geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maruti de bal onder controle te krijgen. Lorupe rent richting de bal. Klungelig pakt Maruti de bal. Maruti schiet op doel. Gichonga bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Chipende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruti is nu in balbezit. Maruti speelt de bal door. Daar is Lorupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorupe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gichonga probeert naar een medespeler te passen. Mbareck kopt de bal weg. Mungai rent richting de bal. Mungai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kimutai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kariobangi - weshfc 3:0

80e minuut.
Lorupe passt de bal zonder na te denken. Konchellah rent richting de bal. Maruti verovert de bal door een tackle van achteren. Maruti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kariobangi 41%, weshfc 59%.
kariobangi - weshfc 3:0