Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Dogs Magic Crows
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino verovert de bal door een tackle van achteren. Keino passt de bal zonder na te denken. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. Gacharia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Dogs - Magic Crows 0:1

20e minuut.
Adumbe passt de bal in één keer door. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya met een sublieme pass. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau draait met de bal, schiet en ... Lelel bokst de bal weg.

25e minuut.
Barsosio rent richting de bal. Keino is nu in balbezit. Keino passt de bal zonder na te denken. Kamau is nu in balbezit. Kamau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Adumbe rent richting de bal. Pnyango verovert de bal door een tackle van achteren. Pnyango passt de bal zonder na te denken. Kamau rent richting de bal. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pnyango verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe rent richting de bal. Pnyango met een sublieme pass. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Barsosio probeert naar een medespeler te passen. Kimani rent richting de bal. Lusweti verovert de bal door een tackle van achteren. Lusweti draait met de bal, schiet en ... Gacharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Dogs - Magic Crows 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Dogs 49%, Magic Crows 51%.
Magic Dogs - Magic Crows 0:2

59e minuut.
Adumbe rent richting de bal. Adumbe geeft de bal voor. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti onderschept slim de pass. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. Gacharia bokst de bal weg.

75e minuut.
Gacharia trapt de bal weg. Adumbe kopt de bal weg. Kimani heeft problemen om de bal te vangen. Lusweti rent richting de bal. Lusweti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ereng onderschept slim de pass. Ereng passt de bal in één keer door. Theuri geeft de bal voor. Lusweti is nu in balbezit. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Dogs 53%, Magic Crows 47%.
Magic Dogs - Magic Crows 0:2