Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
starstruck AFC leopards
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Mugo de bal. Karim is nu in balbezit. Karim geeft de bal voor. Odhiambo rent richting de bal. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nduria passt de bal in één keer door. Karim is nu in balbezit. Karim passt de bal in één keer door. Gichonga is nu in balbezit. Gichonga schiet op doel. Okayu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Karim passt de bal in één keer door. Odhiambo met een sublieme pass. Klungelig pakt Akii-Bua de bal. Gichonga is nu in balbezit. Gichonga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Koech met een sublieme pass. Ndugo speelt de bal door. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia schiet op doel. Gacharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - AFC leopards 1:0

30e minuut.
Lihalakha is nu in balbezit. Ndugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Gacharia rent richting de bal. Gacharia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
starstruck - AFC leopards 2:0

34e minuut.
Kanda is nu in balbezit. Kanda geeft een hoge lob. Inworp. Odhiambo met de inworp. Karim geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: starstruck 63%, AFC leopards 37%.
starstruck - AFC leopards 2:0

50e minuut.
Karim rent richting de bal. Wambugu rent richting de bal. Karim verovert de bal door een tackle van achteren. Gichonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichonga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Masamba met een sublieme pass. Gichonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gichonga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ndugo probeert naar een medespeler te passen. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: starstruck 54%, AFC leopards 46%.
starstruck - AFC leopards 2:0