Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Musumaa FC bandito fc
532 Tactiek 451
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wandaba onderschept slim de pass. Wandaba met een sublieme pass. Nduria rent richting de bal. Nduria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ochiang verovert de bal door een tackle van achteren. Ochiang probeert naar een medespeler te passen. Adipo rent richting de bal. Wandaba rent richting de bal. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kariuki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nduria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nduria passt de bal met de wreef. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Musumaa FC - bandito fc 1:0

17e minuut.
Wandaba onderschept slim de pass. Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria verovert de bal door een tackle van achteren. Nduria geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Musumaa FC - bandito fc 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Adipo de bal. Wandaba onderschept slim de pass. Wandaba met een sublieme pass. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro schiet op doel. Biwott bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musumaa FC 38%, bandito fc 62%.
Musumaa FC - bandito fc 2:0

49e minuut.
Gachu passt de bal zonder na te denken. Adipo rent richting de bal. Wandaba speelt de bal door. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Inworp. Gachu met de inworp. Mwachofi speelt de bal door. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musumaa FC 40%, bandito fc 60%.
Musumaa FC - bandito fc 2:0