Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Musumaa FC Magic Crows
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Nyabaro onderschept slim de pass. Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Vader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nduria rent richting de bal. Nduria haalt uit met een fantastische trap. Lelel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kapkobi is nu in balbezit. Kinyor verovert de bal door een tackle van achteren. Kinyor geeft een lange en hoge pass. Lusweti rent richting de bal. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Nyabaro is nu in balbezit. Vader is nu in balbezit. Nyabaro onderschept slim de pass. Nyabaro schiet op doel. Lelel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musumaa FC - Magic Crows 1:0

39e minuut.
Vader bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria rent richting de bal. Vader is nu in balbezit. Nduria onderschept slim de pass. Nduria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Osewe passt de bal zonder na te denken. Macachia rent richting de bal. Macachia speelt de bal door. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Musumaa FC - Magic Crows 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musumaa FC 59%, Magic Crows 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Musumaa FC - Magic Crows 1:1

56e minuut.
Kariuki passt de bal zonder na te denken. Kibowen is nu in balbezit. Kapkobi probeert naar een medespeler te passen. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ereng rent richting de bal. Odumbe begaat een overtreding. Ereng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adumbe met een snel genomen vrije trap. Matuma heeft problemen om de bal te vangen. Kanda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musumaa FC 44%, Magic Crows 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Musumaa FC - Magic Crows 1:1