Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
supernovafc AFC leopards
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Masya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keter met een snelle inworp. Langat rent richting de bal. Langat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ohyancha onderschept slim de pass. Kaigwa met een sublieme pass. Kibaki rent richting de bal. Odhiambo onderschept slim de pass. Odhiambo geeft een hoge lob. Osewe bokst de bal weg.

28e minuut.
Ndugo is nu in balbezit. Odhiambo verovert de bal door een tackle van achteren. Odhiambo probeert naar een medespeler te passen. Gichonga is nu in balbezit. Gichonga schiet op doel. Osewe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Odhiambo neemt de hoekschop. Koech kopt de bal weg. Gichonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichonga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kimutai rent richting de bal. Lihalakha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kimutai. Lihalakha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Inworp. Koech met een snelle inworp. Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Karim draait met de bal, schiet en ... Osewe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
supernovafc - AFC leopards 0:1

37e minuut.
Daar is Keter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lihalakha is nu in balbezit. Keter begaat een overtreding. Keter krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Karim onderschept slim de pass. Karim probeert naar een medespeler te passen. Gichonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichonga draait met de bal, schiet en ... Osewe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
supernovafc - AFC leopards 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supernovafc 73%, AFC leopards 27%.
supernovafc - AFC leopards 0:2

61e minuut.
Mwale passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nduria de bal. Keter met een sublieme pass. Kimutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimutai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supernovafc 39%, AFC leopards 61%.
supernovafc - AFC leopards 0:2