Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabruno FC Les etoiles blanche
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Shikuku met een snelle inworp. Rutu heeft problemen om de bal te vangen. Kisulu maakt een afschuwelijke overtreding. Rutu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rutu kan niet meer verder spelen. Kinyua komt het veld opgelopen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayo met de inworp. Daar is Kipketer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kipketer schiet op doel. Ngetich maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oyuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barmasai de bal. Muzorewa rent richting de bal. Muzorewa haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka bokst de bal weg. Daar is Gichure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gabruno FC - Les etoiles blanche 0:1

35e minuut.
Kisulu rent richting de bal. Kipketer onderschept slim de pass. Kipketer probeert naar een medespeler te passen. Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich draait met de bal, schiet en ... Oyuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani geeft een lange en hoge pass. Barmasai heeft problemen om de bal te vangen. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabruno FC 43%, Les etoiles blanche 57%.
Gabruno FC - Les etoiles blanche 0:1

46e minuut.
Tengelei passt de bal zonder na te denken. Bagatui is nu in balbezit. Bagatui probeert naar een medespeler te passen. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo geeft een lange en hoge pass. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kola geeft de bal voor. Inworp. Nzibo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzorewa is nu in balbezit. Muzorewa schiet op doel. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabruno FC 63%, Les etoiles blanche 37%.
Gabruno FC - Les etoiles blanche 0:1