Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 3.01
  • Stadion: ebwali fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2787
ebwali fc Savage fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi verovert de bal door een tackle van achteren. Misoi speelt de bal door. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ebwali fc - Savage fc 0:1

5e minuut.
Maranga rent richting de bal. Kirui verovert de bal door een tackle van achteren. Kirui passt de bal zonder na te denken. Kamau is nu in balbezit. Kamau schiet op doel. Vader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ebwali fc - Savage fc 1:1

13e minuut.
Kirui rent richting de bal. Kirui geeft een lange en hoge pass. Semenya onderschept slim de pass. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kirui probeert de bal aan de voet te houden. Oyuga is nu in balbezit. Kamau verovert de bal door een tackle van achteren. Kamau haalt uit met een fantastische trap. Vader probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Phiri rent richting de bal. Maranga onderschept slim de pass. Maranga passt de bal met de wreef. Odhiambo is nu in balbezit. Odhiambo haalt uit met een fantastische trap. Karim bokst de bal weg.

21e minuut.
Semenya geeft een hoge lob. Odhieng geeft de bal voor. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ochiang de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech passt de bal in één keer door. Misoi is nu in balbezit. Misoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Karim trapt de bal weg. Kirui kopt de bal weg. Klungelig pakt Semenya de bal. Kamau rent richting de bal. Kamau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ebwali fc - Savage fc 2:1

44e minuut.
Semenya rent richting de bal. Kirui verovert de bal door een tackle van achteren. Kirui met een sublieme pass. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ebwali fc - Savage fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebwali fc 44%, Savage fc 56%.
ebwali fc - Savage fc 3:1

48e minuut.
Kirui passt de bal met de wreef. Kamau rent richting de bal. Kamau draait met de bal, schiet en ... Odinga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebwali fc - Savage fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebwali fc 46%, Savage fc 54%.
ebwali fc - Savage fc 4:1