Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghost Busters ambassadors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Adumbe rent richting de bal. Adumbe passt de bal met de wreef. Kitur rent richting de bal. Adumbe rent richting de bal. Adumbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Busters - ambassadors 1:0

13e minuut.
Kipkoech is nu in balbezit. Kipkoech geeft een lange en hoge pass. Theuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyaga is nu in balbezit. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi rent richting de bal. Munandi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adumbe de bal. Adumbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Busters - ambassadors 2:0

33e minuut.
Mururi geeft een lange en hoge pass. Ruto heeft problemen om de bal te vangen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe draait met de bal, schiet en ... Lilimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Busters - ambassadors 3:0

34e minuut.
Nyaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ngetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe rent richting de bal. Adumbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost Busters - ambassadors 4:0

36e minuut.
Inworp. Pnyango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich onderschept slim de pass. Ngetich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Biwott is nu in balbezit. Biwott geeft een hoge lob. Cherono kopt de bal weg. Adumbe rent richting de bal. Adumbe draait met de bal, schiet en ... Lilimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Busters 49%, ambassadors 51%.
Ghost Busters - ambassadors 4:0

49e minuut.
Kirop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chipkemie komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ukiru geeft een lange en hoge pass. Mugo heeft problemen om de bal te vangen. Mugo passt de bal in één keer door. Nyaga rent richting de bal. Nyaga haalt uit met een fantastische trap. Omoro bokst de bal weg.

67e minuut.
Icharia geeft een lange en hoge pass. Adumbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruto de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limo zal de hoekschop nemen. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipkemie onderschept slim de pass. Chipkemie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kipkoech rent richting de bal. Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe passt de bal met de wreef. Kitur rent richting de bal. Kitur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost Busters 36%, ambassadors 64%.
Ghost Busters - ambassadors 4:0