Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabruno FC HEAVEN S.C.
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Barmasai rent richting de bal. Barmasai met een sublieme pass. Daar is Shah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Munandi verovert de bal door een tackle van achteren. Kola rent richting de bal. Kola passt de bal in één keer door. Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich haalt uit met een fantastische trap. Angara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariuki begaat een overtreding. Shikuku raakt geblesseerd tijdens het duel. Shikuku zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ngetich is nu in balbezit. Ngetich haalt uit met een fantastische trap. Angara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gichure geeft de bal voor. Inworp. Kariuki met de inworp. Ongeri is nu in balbezit. Ongeri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabruno FC 42%, HEAVEN S.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gabruno FC - HEAVEN S.C. 0:0

53e minuut.
Masya passt de bal met de wreef. Shikuku rent richting de bal. Shikuku passt de bal met de wreef. Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ngetich is nu in balbezit. Ngetich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wandaba de bal onder controle te krijgen. Kipketer rent richting de bal. Kipketer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kariuki met een sublieme pass. Gichure rent richting de bal. Ongeri verovert de bal door een tackle van achteren. Ongeri haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabruno FC - HEAVEN S.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabruno FC 38%, HEAVEN S.C. 62%.
Gabruno FC - HEAVEN S.C. 0:1