Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HEAVEN S.C. Les etoiles blanche
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Munandi rent richting de bal. Kisulu verovert de bal door een tackle van achteren. Kisulu geeft een hoge lob. Tengelei is nu in balbezit. Tengelei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiptanui kopt de bal weg. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisulu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kisulu met een snel genomen vrije trap. Angara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tikolo passt de bal met de wreef. Nzibo rent richting de bal. Met opzet legt Kariuki zijn tegenspeler op de grond. Nzibo raakt geblesseerd tijdens het duel. Subano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tikolo heeft problemen om de bal te vangen. Tikolo geeft een hoge lob. Bagatui bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya is nu in balbezit. Masya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lilimani trapt de bal weg van het doel. Tikolo kopt de bal weg. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HEAVEN S.C. 38%, Les etoiles blanche 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HEAVEN S.C. - Les etoiles blanche 0:0

51e minuut.
Daar is Kisulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masya bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano rent richting de bal. Masya onderschept slim de pass. Masya haalt uit met een fantastische trap. Oyuga bokst de bal weg.

56e minuut.
Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano onderschept slim de pass. Subano met een sublieme pass. Kariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kariuki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tengelei rent richting de bal. Wandaba onderschept slim de pass. Tikolo rent richting de bal. Muzorewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzorewa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kiptanui passt de bal zonder na te denken. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau geeft de bal voor. Masya controleert de bal met de borst. Masya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tikolo passt de bal met de wreef. Ongeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano begaat een overtreding. Subano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HEAVEN S.C. 58%, Les etoiles blanche 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HEAVEN S.C. - Les etoiles blanche 0:0