Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Stars Gabruno FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Oloo verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Shikuku kopt de bal weg. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baraza de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee onderschept slim de pass. Kamzee probeert naar een medespeler te passen. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Stars 50%, Gabruno FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Stars - Gabruno FC 0:0

46e minuut.
Kipketer is nu in balbezit. Kipketer passt de bal met de wreef. Oloo rent richting de bal. Bayo onderschept slim de pass. Bayo geeft een lange en hoge pass. Kinyor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Daar is Ngetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kipketer is nu in balbezit. Ngetich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipketer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kipketer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Munandi probeert naar een medespeler te passen. Tanui is nu in balbezit. Tanui passt de bal in één keer door. Munandi rent richting de bal. Munandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Stars - Gabruno FC 1:0

76e minuut.
Shikuku is nu in balbezit. Shikuku passt de bal met de wreef. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich is nu in balbezit. Ngetich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Shikuku is nu in balbezit. Shikuku passt de bal zonder na te denken. Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Shikuku speelt de bal door. Kipketer rent richting de bal. Ngetich rent richting de bal. Ngetich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Stars - Gabruno FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Stars 51%, Gabruno FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Stars - Gabruno FC 1:1