Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 3.01
  • Stadion: Boya Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1321
Boya Blaze strikers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Matiku onderschept slim de pass. Matiku probeert naar een medespeler te passen. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi draait met de bal, schiet en ... Akida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - Blaze strikers 1:0

14e minuut.
Ohyancha geeft de bal voor. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku draait met de bal, schiet en ... Oloo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - Blaze strikers 2:0

20e minuut.
Muhavi passt de bal zonder na te denken. Ohyancha geeft een lange en hoge pass. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi onderschept slim de pass. Misoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kipkunui geeft een lange en hoge pass. Nyabaro geeft een hoge lob. Kamau kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kipkunui neemt de hoekschop. Oracho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lihalakha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga rent richting de bal. Nyaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - Blaze strikers 2:1

35e minuut.
Mitei verovert de bal door een tackle van achteren. Njoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitei onderschept slim de pass. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oracho trapt de bal weg van het doel. Misoi rent richting de bal. Mitei verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boya 59%, Blaze strikers 41%.
Boya - Blaze strikers 2:1

67e minuut.
Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai geeft de bal voor. Oloo is nu in balbezit. Kimaiyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimaiyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - Blaze strikers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boya 46%, Blaze strikers 54%.
Boya - Blaze strikers 3:1