Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piranha football premium
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 25.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Matiku onderschept slim de pass. Matiku geeft de bal voor. Daar is Kipkunui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusweti rent richting de bal. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Akida niet meer kan verder spelen. Masamba komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Matiku passt de bal in één keer door. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola passt de bal zonder na te denken. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chelanga rent richting de bal. Matiku is nu in balbezit. Chelanga onderschept slim de pass. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ongeri passt de bal zonder na te denken. Kiongo is nu in balbezit. Kipketer onderschept slim de pass. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa schiet op doel. Thuku bokst de bal weg.

44e minuut.
Shah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chelanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku is nu in balbezit. Kipketer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipketer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranha 67%, football premium 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Piranha - football premium 0:0

47e minuut.
Kipketer met een sublieme pass. Barngetuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matiku krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lusweti rent richting de bal. Barngetuny verovert de bal door een tackle van achteren. Barngetuny geeft de bal voor. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kiongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelanga rent richting de bal. Kiongo begaat een overtreding. Chelanga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chelanga kan niet meer verder spelen. Boit komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Boit rent richting de bal. Kirwa rent richting de bal. Boit bereikt de bal nog maar net als eerste. Boit draait met de bal, schiet en ... Chudasama probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chudasama trapt de bal weg. Kinyor rent richting de bal. Kinyor passt de bal in één keer door. Boit bereikt de bal nog maar net als eerste. Boit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - football premium 0:1

82e minuut.
Ongeri geeft een hoge lob. Kipketer is nu in balbezit. Kipketer passt de bal in één keer door. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Omwayo rent richting de bal. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa passt de bal in één keer door. Boit bereikt de bal nog maar net als eerste. Boit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - football premium 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranha 57%, football premium 43%.
FC Piranha - football premium 0:2