Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 3.01
  • Stadion: Savage fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1179
Savage fc Ghost Busters
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Malot met een sublieme pass. Angara is nu in balbezit. Angara probeert naar een medespeler te passen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nduria geeft een hoge lob. Inworp. Limo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitur rent richting de bal. Kitur schiet op doel. Vader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vader trapt de bal weg. Munandi probeert naar een medespeler te passen. Chipkemie rent richting de bal. Chipkemie geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savage fc 59%, Ghost Busters 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Savage fc - Ghost Busters 0:0

55e minuut.
Theuri onderschept slim de pass. Theuri geeft een lange en hoge pass. Adumbe rent richting de bal. Adumbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Savage fc - Ghost Busters 0:1

66e minuut.
Kitur is nu in balbezit. Kitur passt de bal met de wreef. Kitur bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Adumbe draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mururi speelt de bal door. Kitur is nu in balbezit. Kitur met een sublieme pass. Kitur is nu in balbezit. Kitur haalt uit met een fantastische trap. Vader bokst de bal weg.

79e minuut.
Odinga met een harde bal richting middenveld. Maranga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Theuri de bal onder controle te krijgen. Odhiambo rent richting de bal. Odhiambo draait met de bal, schiet en ... Omoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savage fc 64%, Ghost Busters 36%.
Savage fc - Ghost Busters 0:1