Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piranha Manchester Stars
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi is nu in balbezit. Matiku onderschept slim de pass. Kamzee verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lusweti rent richting de bal. Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti onderschept slim de pass. Lusweti draait met de bal, schiet en ... Kinyor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - Manchester Stars 1:0

14e minuut.
Kiongo rent richting de bal. Kiongo geeft een hoge lob. Lusweti is nu in balbezit. Lusweti schiet op doel. Kinyor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - Manchester Stars 2:0

18e minuut.
Kamzee passt de bal in één keer door. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - Manchester Stars 2:1

40e minuut.
Klungelig pakt Matiku de bal. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omwayo begaat een overtreding. Omwayo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Matiku de bal onder controle te krijgen. Maxime is nu in balbezit. Met opzet legt Kiongo zijn tegenspeler op de grond. Kiongo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranha 53%, Manchester Stars 47%.
FC Piranha - Manchester Stars 2:1

52e minuut.
Thuku speelt de bal door. Machuka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maruti de bal onder controle te krijgen. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Matiku passt de bal in één keer door. Lusweti is nu in balbezit. Lusweti passt de bal zonder na te denken. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Maina kopt de bal weg. Ongeri probeert de bal aan de voet te houden. Kola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lusweti de bal. Lusweti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kiongo passt de bal zonder na te denken. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku maakt een afschuwelijke overtreding. Matiku krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Matiku rent richting de bal. Matiku geeft een hoge lob. Daar is Machuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ngetich met een sublieme pass. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina speelt de bal door. Matiku is nu in balbezit. Matiku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kamzee verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee speelt de bal door. Kiongo is nu in balbezit. Munandi is nu in balbezit. Munandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranha 52%, Manchester Stars 48%.
FC Piranha - Manchester Stars 2:1