Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ambassadors Blaze strikers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Gupta kopt de bal weg. Mitei geeft een lange en hoge pass. Ruto heeft problemen om de bal te vangen. Nyaga is nu in balbezit. Nyaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Lilimani trapt de bal weg. Mitei kopt de bal weg. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cherono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pnyango met een snelle inworp. Ngetich is nu in balbezit. Ngetich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nyabaro is nu in balbezit. Ruto is nu in balbezit. Nyabaro onderschept slim de pass. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nyabaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo rent richting de bal. Mugo passt de bal in één keer door. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Oloo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oloo speelt de bal door. Mugo is nu in balbezit. Nyabaro verovert de bal door een tackle van achteren. Nyabaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mugo probeert naar een medespeler te passen. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru passt de bal met de wreef. Nyaga rent richting de bal. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ambassadors 46%, Blaze strikers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ambassadors - Blaze strikers 0:0

67e minuut.
Icharia is nu in balbezit. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro haalt uit met een fantastische trap. Lilimani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ambassadors - Blaze strikers 0:1

71e minuut.
Ngetich is nu in balbezit. Nyaga is nu in balbezit. Mitei rent richting de bal. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Nyaga schiet op doel. Akida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ambassadors - Blaze strikers 1:1

82e minuut.
Muhavi geeft een hoge lob. Daar is Nyaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga onderschept slim de pass. Nyaga haalt uit met een fantastische trap. Lilimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ambassadors 48%, Blaze strikers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ambassadors - Blaze strikers 1:1