Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muthambure all stars Fiery Nyanya
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Wamuyu kopt de bal weg. Korir probeert naar een medespeler te passen. Kahangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti onderschept slim de pass. Maruti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bitok passt de bal in één keer door. Oloo heeft problemen om de bal te vangen. Kahangi onderschept slim de pass. Maruti rent richting de bal. Maruti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Oloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahangi is nu in balbezit. Oloo verovert de bal door een tackle van achteren. Oloo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maruti rent richting de bal. Maruti probeert naar een medespeler te passen. Oloo is nu in balbezit. Oloo draait met de bal, schiet en ... Kapkobi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Kapkobi heeft problemen om de bal te vangen. Oloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oloo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wamuyu heeft problemen om de bal te vangen. Kitutele is nu in balbezit. Kitutele geeft een lange en hoge pass. Maxime kopt de bal weg. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamzee zal de hoekschop nemen. Malot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kamau onderschept slim de pass. Kamau met een sublieme pass. Oloo rent richting de bal. Oloo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kahangi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Thuku speelt de bal door. Wekessa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekessa met een sublieme pass. Oloo is nu in balbezit. Oloo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Maxime de bal. Kibitok is nu in balbezit. Malot rent richting de bal. Kibitok rent richting de bal. Kibitok schiet op doel. Adumbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
muthambure all stars - Fiery Nyanya 1:0

40e minuut.
Wekessa is nu in balbezit. Malot verovert de bal door een tackle van achteren. Malot passt de bal in één keer door. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibitok draait met de bal, schiet en ... Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
muthambure all stars - Fiery Nyanya 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muthambure all stars 50%, Fiery Nyanya 50%.
muthambure all stars - Fiery Nyanya 2:0

72e minuut.
Kitutele speelt de bal door. Maruti rent richting de bal. Masya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maruti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korir komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muthambure all stars 46%, Fiery Nyanya 54%.
muthambure all stars - Fiery Nyanya 2:0