Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poror Mote Fc sango football union
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Peponi geeft een lange en hoge pass. Ukiru kopt de bal weg. Ngotho is nu in balbezit. Kamau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ochieng is nu in balbezit. Ochieng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adipo de bal. Bayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayo draait met de bal, schiet en ... Ongeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gachukia probeert naar een medespeler te passen. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ukiru krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai passt de bal in één keer door. Bayo rent richting de bal. Ereng is nu in balbezit. Ereng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Koskei is nu in balbezit. Inworp. Koskei met de inworp. Chudasama geeft een lange en hoge pass. Kamau heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poror Mote Fc 43%, sango football union 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poror Mote Fc - sango football union 0:0

60e minuut.
Barmasai geeft een hoge lob. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop passt de bal met de wreef. Ereng is nu in balbezit. Ereng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Keino met een sublieme pass. Klungelig pakt Koskei de bal. Gacharia verovert de bal door een tackle van achteren. Gacharia draait met de bal, schiet en ... Ereng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poror Mote Fc 45%, sango football union 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poror Mote Fc - sango football union 0:0