Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
invincible. XI briant
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


44e minuut.
Machuka kopt de bal weg. Maina is nu in balbezit. Matuma begaat een overtreding. Matuma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 64%, briant 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
invincible. XI - briant 0:0

46e minuut.
Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha onderschept slim de pass. Onyancha geeft de bal voor. Lusweti rent richting de bal. Lusweti geeft de bal voor. Icharia bokst de bal weg.

51e minuut.
Nyaga rent richting de bal. Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gichonga zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Nyaga is nu in balbezit. Phiri onderschept slim de pass. Chudasama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chudasama krijgt een gele kaart. Phiri raakt geblesseerd tijdens het duel. Phiri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Icharia bokst de bal weg.

54e minuut.
Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuma geeft een hoge lob. Semenya is nu in balbezit. Semenya haalt uit met een fantastische trap. Icharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - briant 1:0

64e minuut.
Daar is Lagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lusweti. Lusweti krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Wairimu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lusweti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusweti geeft een hoge lob. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - briant 2:0

84e minuut.
Phiri is nu in balbezit. Phiri speelt de bal door. Matiba is nu in balbezit. Nyaga is nu in balbezit. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - briant 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 60%, briant 40%.
invincible. XI - briant 2:1