Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poror Mote Fc muthambure all stars
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Kitutele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barmasai rent richting de bal. Malot begaat een overtreding. Malot krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bayo schiet op doel. Odoyo speelt de bal door. Gachukia kopt de bal weg. Ereng rent richting de bal. Ereng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poror Mote Fc 46%, muthambure all stars 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poror Mote Fc - muthambure all stars 0:0

57e minuut.
Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochieng bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kibitok. Kibitok krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Gachukia heeft problemen om de bal te vangen. Malot rent richting de bal. Gachukia begaat een overtreding. Malot raakt geblesseerd tijdens het duel. Masya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tengelei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Langat de bal onder controle te krijgen. Kibitok bereikt de bal nog maar net als eerste. Langat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibitok onderschept slim de pass. Kibitok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ereng verovert de bal door een tackle van achteren. Ereng probeert naar een medespeler te passen. Bayo is nu in balbezit. Bayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poror Mote Fc - muthambure all stars 1:0

84e minuut.
Masya passt de bal zonder na te denken. Kibitok is nu in balbezit. Kibitok passt de bal met de wreef. Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Peponi geeft een lange en hoge pass. Bayo met een sublieme pass. Gacharia rent richting de bal. Gacharia haalt uit met een fantastische trap. Odoyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poror Mote Fc 48%, muthambure all stars 52%.
Poror Mote Fc - muthambure all stars 1:0