Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black panthers academy Ogada
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Wamuyu heeft problemen om de bal te vangen. Radull is nu in balbezit. Lekimeju verovert de bal door een tackle van achteren. Lekimeju schiet op doel. Shah probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Teroitich kopt de bal weg. Klungelig pakt Wamuyu de bal. Kinsaka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lekimeju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekimeju schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Ogada 0:1

11e minuut.
Wamuyu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kimani met een snelle inworp. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kemboi rent richting de bal. Shikuku rent richting de bal. Shikuku passt de bal zonder na te denken. Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Onyancha speelt de bal door. Kemboi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kinsaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Ogada 0:2

20e minuut.
Shikuku met de inworp. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka geeft de bal voor. Lekimeju rent richting de bal. Lekimeju schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka rent richting de bal. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju onderschept slim de pass. Lekimeju draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka passt de bal met de wreef. Lekimeju rent richting de bal. Lekimeju haalt uit met een fantastische trap. Rutu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Ogada 0:3

29e minuut.
Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka passt de bal met de wreef. Lekimeju heeft problemen om de bal te vangen. Lekimeju draait met de bal, schiet en ... Rutu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Ogada 0:4

31e minuut.
Teroitich is nu in balbezit. Teroitich passt de bal zonder na te denken. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu draait met de bal, schiet en ... Akida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Doeltrap. Mumba met een harde bal richting middenveld. Okayu rent richting de bal. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu haalt uit met een fantastische trap. Akida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teroitich zal de hoekschop nemen. Barmasai is nu in balbezit. Barmasai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black panthers academy 72%, Ogada 28%.
Black panthers academy - Ogada 0:4

50e minuut.
Barmasai speelt de bal door. Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft de bal voor. Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju schiet op doel. Rutu bokst de bal weg.

54e minuut.
Lekimeju is nu in balbezit. Shah rent richting de bal. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekimeju verovert de bal door een tackle van achteren. Lekimeju schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teroitich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Okayu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka passt de bal zonder na te denken. Lekimeju rent richting de bal. Lekimeju haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu speelt de bal door. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. Akida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Ogada 1:4

62e minuut.
Oyuga is nu in balbezit. Kipkunui verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Oyuga passt de bal zonder na te denken. Okayu geeft de bal voor. Daar is Kemboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekimeju is nu in balbezit. Lekimeju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black panthers academy - Ogada 1:5

87e minuut.
Onyancha geeft een hoge lob. Lekimeju rent richting de bal. Kinsaka rent richting de bal. Lekimeju rent richting de bal. Lekimeju draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black panthers academy 41%, Ogada 59%.
Black panthers academy - Ogada 1:5