Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
invincible. XI Man rd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Inworp. Kimaiyo met de inworp. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina haalt uit met een fantastische trap. Ereng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Chipkemie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ngaywa passt de bal zonder na te denken. Matuma is nu in balbezit. Matuma passt de bal zonder na te denken. Semenya rent richting de bal. Semenya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phiri. Phiri krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kanana probeert naar een medespeler te passen. Matuma rent richting de bal. Matuma speelt de bal door. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 59%, Man rd 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
invincible. XI - Man rd 0:0

75e minuut.
Ereng rent richting de bal. Wairimu onderschept slim de pass. Maina verovert de bal door een tackle van achteren. Ereng heeft problemen om de bal te vangen. Ereng draait met de bal, schiet en ... Chipkemie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Maina verovert de bal door een tackle van achteren. Maina met een sublieme pass. Ereng rent richting de bal. Ereng draait met de bal, schiet en ... Chipkemie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
invincible. XI - Man rd 0:1

83e minuut.
Wairimu rent richting de bal. Chepchumba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wairimu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wairimu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: invincible. XI 55%, Man rd 45%.
invincible. XI - Man rd 0:1