Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poror Mote Fc invincible. XI
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ereng met een sublieme pass. Bayo rent richting de bal. Macachia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macachia krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Onyancha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirop met de inworp. Ereng is nu in balbezit. Ereng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ouko met de inworp. Simiyu rent richting de bal. Simiyu geeft een lange en hoge pass. Semenya rent richting de bal. Semenya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poror Mote Fc - invincible. XI 0:1

25e minuut.
Kirop is nu in balbezit. Onyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Onyancha probeert naar een medespeler te passen. Bayo rent richting de bal. Bayo draait met de bal, schiet en ... Chipkemie bokst de bal weg.

40e minuut.
Ereng rent richting de bal. Ereng geeft een hoge lob. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia schiet op doel. Chipkemie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poror Mote Fc - invincible. XI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poror Mote Fc 39%, invincible. XI 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poror Mote Fc - invincible. XI 1:1

50e minuut.
Matuma probeert naar een medespeler te passen. Simiyu rent richting de bal. Gachukia onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simiyu neemt de hoekschop. Tengelei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gacharia zal de hoekschop nemen. Kirop is nu in balbezit. Ereng rent richting de bal. Ereng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Onyancha geeft de bal voor. Langat heeft problemen om de bal te vangen. Semenya is nu in balbezit. Semenya haalt uit met een fantastische trap. Tengelei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poror Mote Fc - invincible. XI 1:2

73e minuut.
Ochieng rent richting de bal. Ochieng geeft de bal voor. Ouko is nu in balbezit. Ereng rent richting de bal. Ereng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chipkemie bokst de bal weg.

74e minuut.
Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai probeert naar een medespeler te passen. Ereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayo is nu in balbezit. Bayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti onderschept slim de pass. Lusweti speelt de bal door. Semenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Semenya schiet op doel. Tengelei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ereng passt de bal zonder na te denken. Gachukia is nu in balbezit. Phiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereng is nu in balbezit. Ereng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poror Mote Fc 38%, invincible. XI 62%.
Poror Mote Fc - invincible. XI 1:2