Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fascinating Wali Incompetent Warriors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Koimbori de bal. Koimbori passt de bal in één keer door. Bitok is nu in balbezit. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Birgen is nu in balbezit. Birgen geeft een hoge lob. Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wamuyu heeft problemen om de bal te vangen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe passt de bal zonder na te denken. Thuku is nu in balbezit. Thuku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fascinating Wali - Incompetent Warriors 0:1

12e minuut.
Birgen speelt de bal door. Klungelig pakt Kisulu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barngetuny. Barngetuny krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bitok rent richting de bal. Barngetuny rent richting de bal. Barngetuny probeert naar een medespeler te passen. Thuku rent richting de bal. Thuku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kinsaka niet meer kan verder spelen. Kaigwa komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Maranga verovert de bal door een tackle van achteren. Maranga probeert naar een medespeler te passen. Tergat speelt de bal door. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori haalt uit met een fantastische trap. Kiongo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wamuyu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu schiet op doel. Thuku springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fascinating Wali 58%, Incompetent Warriors 42%.
Fascinating Wali - Incompetent Warriors 0:1

51e minuut.
Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu met een sublieme pass. Thuku rent richting de bal. Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fascinating Wali - Incompetent Warriors 0:2

60e minuut.
Karim bereikt de bal nog maar net als eerste. Karim geeft een lange en hoge pass. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu onderschept slim de pass. Kisulu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mumba trapt de bal weg van het doel. Karim kopt de bal weg. Daar is Karai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koimbori rent richting de bal. Koimbori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fascinating Wali 50%, Incompetent Warriors 50%.
Fascinating Wali - Incompetent Warriors 0:2