Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Donkeys Bandani Youth
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Biwott passt de bal zonder na te denken. Kinyua speelt de bal door. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai haalt uit met een fantastische trap. Sang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:1

10e minuut.
Lihalakha passt de bal in één keer door. Machuka is nu in balbezit. Kitutele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitutele krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kitutele geeft de bal voor. Daar is Kemboi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemboi speelt de bal door. Otieno rent richting de bal. Otieno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kimaiyo rent richting de bal. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo met een sublieme pass. Lihalakha heeft problemen om de bal te vangen. Lihalakha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:2

36e minuut.
Ochiang met een sublieme pass. Omwayo rent richting de bal. Omwayo geeft een hoge lob. Barmasai rent richting de bal. Barmasai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Malot met een snelle inworp. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang geeft een lange en hoge pass. Kemboi rent richting de bal. Kemboi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 56%, Bandani Youth 44%.
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:2

51e minuut.
Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott geeft een hoge lob. Rotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihalakha onderschept slim de pass. Lihalakha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:3

58e minuut.
Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot probeert naar een medespeler te passen. Barmasai is nu in balbezit. Barmasai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:4

65e minuut.
Biwott met een sublieme pass. Baiya rent richting de bal. Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:5

76e minuut.
Daar is Rotich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheruiyot kopt de bal weg. Barmasai probeert de bal aan de voet te houden. Biwott is nu in balbezit. Biwott schiet op doel. Sang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Cheruiyot geeft een hoge lob. Biwott kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baiya de bal onder controle te krijgen. Barmasai rent richting de bal. Barmasai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 68%, Bandani Youth 32%.
Infamous Donkeys - Bandani Youth 0:5