Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:28
  • Competitiewedstrijd: League 3.03
  • Stadion: Leads Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 733
Leads Fc Creative Hands
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Wakihuri passt de bal in één keer door. Gachukia rent richting de bal. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu schiet op doel. Koskei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - Fc Creative Hands 1:0

14e minuut.
Mururi probeert naar een medespeler te passen. Gachukia geeft een lange en hoge pass. Matiba kopt de bal weg. Kisulu rent richting de bal. Kisulu haalt uit met een fantastische trap. Koskei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gachukia kopt de bal weg. Odhiambo rent richting de bal. Kisulu verovert de bal door een tackle van achteren. Kisulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - Fc Creative Hands 2:0

31e minuut.
Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi onderschept slim de pass. Ndururi probeert naar een medespeler te passen. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sheikh verovert de bal door een tackle van achteren. Sheikh passt de bal zonder na te denken. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto verovert de bal door een tackle van achteren. Ruto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - Fc Creative Hands 2:1

42e minuut.
Radull bereikt de bal nog maar net als eerste. Radull geeft de bal voor. Klungelig pakt Koech de bal. Gachukia is nu in balbezit. Gachukia draait met de bal, schiet en ... Koskei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - Fc Creative Hands 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leads 40%, Fc Creative Hands 60%.
Leads - Fc Creative Hands 3:1

47e minuut.
Wakihuri is nu in balbezit. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri begaat een overtreding. Wakihuri krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruto onderschept slim de pass. Ruto schiet op doel. Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - Fc Creative Hands 3:2

86e minuut.
Ruto heeft problemen om de bal te vangen. Ruto passt de bal zonder na te denken. Mururi rent richting de bal. Mururi haalt uit met een fantastische trap. Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leads - Fc Creative Hands 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leads 48%, Fc Creative Hands 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leads - Fc Creative Hands 3:3