Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dandora young boyz City flames ???? fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Mwale passt de bal met de wreef. Ochieng rent richting de bal. Keter verovert de bal door een tackle van achteren. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dandora young boyz - City flames ???? fc 1:0

13e minuut.
Cherono is nu in balbezit. Baraza verovert de bal door een tackle van achteren. Baraza probeert naar een medespeler te passen. Keter is nu in balbezit. Keter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dandora young boyz - City flames ???? fc 2:0

20e minuut.
Kilonzo met een sublieme pass. Barngetuny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jepleting. Jepleting krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Onyancha is nu in balbezit. Murunga onderschept slim de pass. Murunga passt de bal zonder na te denken. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dandora young boyz - City flames ???? fc 2:1

35e minuut.
Ochieng probeert de bal met de borst te controleren. Nzibo rent richting de bal. Met opzet legt Mwale zijn tegenspeler op de grond. Mwale krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwale bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mwale wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dandora young boyz 40%, City flames ???? fc 60%.
Dandora young boyz - City flames ???? fc 2:1

49e minuut.
Nzibo rent richting de bal. Mwale verovert de bal door een tackle van achteren. Mwale passt de bal zonder na te denken. Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mwale heeft problemen om de bal te vangen. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga passt de bal zonder na te denken. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio draait met de bal, schiet en ... Ochieng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rotich de bal. Ochieng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Barngetuny kopt de bal weg. Kimanthi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Mambo-Mumba verovert de bal door een tackle van achteren. Keter is nu in balbezit. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keter onderschept slim de pass. Keter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio onderschept slim de pass. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dandora young boyz 64%, City flames ???? fc 36%.
Dandora young boyz - City flames ???? fc 2:1