Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Donkeys Fascinating Wali
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
hopeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Odoyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Adumbe is nu in balbezit. Kemboi begaat een overtreding. Adumbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adumbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koimbori rent richting de bal. Koimbori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oyuga passt de bal zonder na te denken. Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilu probeert naar een medespeler te passen. Adipo rent richting de bal. Adipo haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Adipo is nu in balbezit. Adipo geeft een lange en hoge pass. Malot kopt de bal weg. Koimbori rent richting de bal. Koimbori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Omondi de bal. Sang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Omondi speelt de bal door. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 52%, Fascinating Wali 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Infamous Donkeys - Fascinating Wali 0:0

59e minuut.
Machuka met een sublieme pass. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga passt de bal zonder na te denken. Adipo is nu in balbezit. Adipo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Omondi controleert de bal met de borst. Omondi speelt de bal door. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang geeft een hoge lob. Kisulu kopt de bal weg. Sang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ochiang met een sublieme pass. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tergat rent richting de bal. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Donkeys - Fascinating Wali 0:1

84e minuut.
Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matilu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemboi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Donkeys 44%, Fascinating Wali 56%.
Infamous Donkeys - Fascinating Wali 0:1