Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:24
  • Competitiewedstrijd: League 3.03
  • Stadion: Leads Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1312
Leads CYANION
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lorupe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gachukia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gachukia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Kimani de bal. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto geeft de bal voor. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - CYANION 0:1

9e minuut.
Gachukia is nu in balbezit. Barngetuny rent richting de bal. Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachukia onderschept slim de pass. Gachukia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Doeltrap. Chipende met een harde bal richting middenveld. Kibet kopt de bal weg. Kimani rent richting de bal. Kimani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lilimani controleert de bal met de borst. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani onderschept slim de pass. Kimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Adipo met een sublieme pass. Klungelig pakt Koech de bal. Ruto probeert naar een medespeler te passen. Lilimani heeft problemen om de bal te vangen. Lilimani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Adipo probeert naar een medespeler te passen. Koech heeft problemen om de bal te vangen. Kimani is nu in balbezit. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani haalt uit met een fantastische trap. Chipende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leads 60%, CYANION 40%.
Leads - CYANION 0:1

46e minuut.
Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wairimu speelt de bal door. Kibet met een sublieme pass. Lilimani rent richting de bal. Lilimani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraza geeft een lange en hoge pass. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lilimani rent richting de bal. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani verovert de bal door een tackle van achteren. Lilimani draait met de bal, schiet en ... Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leads - CYANION 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leads 53%, CYANION 47%.
Leads - CYANION 0:2