Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City flames ???? fc white eagles f.a
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten matig
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cherono geeft de bal voor. Inworp. Ukiru met de inworp. Baiya rent richting de bal. Baiya draait met de bal, schiet en ... Machuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nzibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ukiru neemt de hoekschop. Peponi heeft problemen om de bal te vangen. Peponi schiet op doel. Maxime probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Baiya is nu in balbezit. Maxime is nu in balbezit. Baiya onderschept slim de pass. Peponi rent richting de bal. Peponi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Barngetuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Barngetuny geeft een lange en hoge pass. Sheikh heeft problemen om de bal te vangen. Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - white eagles f.a 1:0

12e minuut.
Maiyani met een sublieme pass. Barsosio is nu in balbezit. Kibitok rent richting de bal. Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Maxime controleert de bal met de borst. Peponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maxime krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Barmasai met een sublieme pass. Baiya is nu in balbezit. Cherono rent richting de bal. Baiya verovert de bal door een tackle van achteren. Baiya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City flames ???? fc 51%, white eagles f.a 49%.
City flames ???? fc - white eagles f.a 1:0

47e minuut.
Kimaiyo speelt de bal door. Maiyani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Misoi. Misoi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Barmasai verovert de bal door een tackle van achteren. Barmasai met een sublieme pass. Maxime speelt de bal door. Peponi rent richting de bal. Peponi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Chesire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murunga rent richting de bal. Murunga speelt de bal door. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barsosio rent richting de bal. Barsosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City flames ???? fc - white eagles f.a 2:0

77e minuut.
Machuka speelt de bal door. Barmasai kopt de bal weg. Kimaiyo is nu in balbezit. Peponi onderschept slim de pass. Peponi draait met de bal, schiet en ... Machuka bokst de bal weg.

84e minuut.
Doeltrap. Maxime trapt de bal weg. Ukiru kopt de bal weg. Baiya is nu in balbezit. Baiya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City flames ???? fc 51%, white eagles f.a 49%.
City flames ???? fc - white eagles f.a 2:0