Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
white eagles f.a Dandora young boyz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Saitoti is nu in balbezit. Gichonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gichonga met een sublieme pass. Peponi is nu in balbezit. Peponi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:0

9e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Barmasai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mambo-Mumba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Keter is nu in balbezit. Keter haalt uit met een fantastische trap. Simiyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Gichonga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:1

13e minuut.
Gichonga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saitoti met de inworp. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba draait met de bal, schiet en ... Simiyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:2

23e minuut.
Barmasai rent richting de bal. Mambo-Mumba verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Misoi zijn tegenspeler op de grond. Misoi krijgt een gele kaart. Mambo-Mumba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mambo-Mumba kan niet meer verder spelen. Nyabaro komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Chesire geeft een hoge lob. Mwale kopt de bal weg. Chesire rent richting de bal. Nyabaro onderschept slim de pass. Nyabaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barmasai onderschept slim de pass. Mwale rent richting de bal. Mwale passt de bal in één keer door. Keter is nu in balbezit. Keter schiet op doel. Simiyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Saitoti passt de bal in één keer door. Kamade is nu in balbezit. Kamade speelt de bal door. Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyabaro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:3

42e minuut.
Rotich onderschept slim de pass. Rotich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sheikh de bal. Keter rent richting de bal. Keter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: white eagles f.a 67%, Dandora young boyz 33%.
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:3

57e minuut.
Jepleting met de inworp. Kamade rent richting de bal. Kamade probeert naar een medespeler te passen. Keter rent richting de bal. Keter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:4

64e minuut.
Nyabaro verovert de bal door een tackle van achteren. Nyabaro met een sublieme pass. Kibitok rent richting de bal. Saitoti verovert de bal door een tackle van achteren. Saitoti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Misoi passt de bal zonder na te denken. Rotich rent richting de bal. Rotich passt de bal zonder na te denken. Mwale rent richting de bal. Mwale geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kibitok kopt de bal weg. Daar is Nyabaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keter is nu in balbezit. Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro draait met de bal, schiet en ... Simiyu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: white eagles f.a 57%, Dandora young boyz 43%.
white eagles f.a - Dandora young boyz 1:4