Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
githurai45 stars Incompetent Warriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.4
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Simiyu passt de bal met de wreef. Shikubu rent richting de bal. Adumbe verovert de bal door een tackle van achteren. Mitei is nu in balbezit. Mitei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
githurai45 stars - Incompetent Warriors 1:0

10e minuut.
Wamuyu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Keter de bal. Keter passt de bal in één keer door. Thuku is nu in balbezit. Thuku draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Mitei speelt de bal door. Shikubu bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro is nu in balbezit. Shikubu onderschept slim de pass. Shikubu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gacharia is nu in balbezit. Gacharia passt de bal zonder na te denken. Thuku rent richting de bal. Thuku draait met de bal, schiet en ... Akii-Bua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
githurai45 stars - Incompetent Warriors 1:1

43e minuut.
Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu geeft een hoge lob. Omoro is nu in balbezit. Shikubu verovert de bal door een tackle van achteren. Shikubu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: githurai45 stars 52%, Incompetent Warriors 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
githurai45 stars - Incompetent Warriors 1:1

48e minuut.
Matiba kopt de bal weg. Thuku rent richting de bal. Tergat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thuku roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Thuku kan niet meer verder spelen. Shikubu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayuko komt het veld opgelopen. Yego komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Karai rent richting de bal. Karai geeft een hoge lob. Daar is Matiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yego rent richting de bal. Yego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Keter de bal. Yego is nu in balbezit. Keter rent richting de bal. Keter draait met de bal, schiet en ... Akii-Bua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tergat probeert naar een medespeler te passen. Ayuko rent richting de bal. Mboya is nu in balbezit. Ayuko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayuko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mboya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chipkemie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: githurai45 stars 59%, Incompetent Warriors 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
githurai45 stars - Incompetent Warriors 1:1