Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vini Team Quesada FC
Vini 433 Def Tactiek Maldini
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 60.2
good Schieten very good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Rey kopt de bal weg. Galeazzi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rusol zal de hoekschop nemen. Rey krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Aydemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Galeazzi rent richting de bal. Pimiento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galeazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rusol komt bij de bal en schiet. Şofrone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harašil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galeazzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Paniagua met een harde bal richting middenveld. Rusol kopt de bal weg. Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzi onderschept slim de pass. Galeazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Harašil heeft problemen om de bal te vangen. Jedlik is nu in balbezit. Met opzet legt Harašil zijn tegenspeler op de grond. Harašil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vini Team 77%, Quesada FC 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vini Team - Quesada FC 0:0

46e minuut.
Carrizo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zanaboni de bal. Burkot rent richting de bal. Galeazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Galeazzi draait met de bal, schiet en ... Paniagua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

53e minuut.
Monachos verovert de bal door een tackle van achteren. Monachos geeft de bal voor. Quadros kopt de bal weg. Brestovac controleert de bal met de borst. Brestovac haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusol verovert de bal door een tackle van achteren. Rusol passt de bal zonder na te denken. Galeazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ambroziak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Brestovac passt de bal met de wreef. Monachos is nu in balbezit. Monachos met een sublieme pass. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Şofrone heeft problemen om de bal te vangen. Harašil rent richting de bal. Ceccato onderschept slim de pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakimowicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Montes de Oca komt het veld opgelopen. Herczeg komt het veld opgelopen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aydemir met de inworp. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vini Team - Quesada FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vini Team 70%, Quesada FC 30%.
Vini Team - Quesada FC 1:0