Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patzun United Juventud Chocolatera
koemancito Tactiek Cruyff
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen weak


9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hansson stond buitenspel. Bergonzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Garibay kopt de bal weg. Hansson heeft problemen om de bal te vangen. Hansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arevalo is nu in balbezit. Arevalo geeft een lange en hoge pass. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel. Górzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 1:0

13e minuut.
Figuera geeft de bal voor. Inworp. Wałaszek met de inworp. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mudesto passt de bal met de wreef. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Hansson is nu in balbezit. Hansson schiet op doel. Górzyński bokst de bal weg.

31e minuut.
Madaleno geeft een lange en hoge pass. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap. Walczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patzun United - Juventud Chocolatera 1:1

39e minuut.
Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay geeft een lange en hoge pass. Hansson is nu in balbezit. Hansson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Górzyński niet meer kan verder spelen.

40e minuut.
Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arevalo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chulev de bal. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 2:1

41e minuut.
Bergonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek onderschept slim de pass. Wałaszek passt de bal met de wreef. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 31%, Juventud Chocolatera 69%.
Patzun United - Juventud Chocolatera 2:1

47e minuut.
Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garibay geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hansson stond buitenspel. Chulev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zago is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mudesto speelt de bal door. Echenagusia heeft problemen om de bal te vangen. Echenagusia speelt de bal door. Klungelig pakt Hansson de bal. Hansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 3:1

52e minuut.
Madaleno rent richting de bal. Hansson onderschept slim de pass. Arevalo rent richting de bal. Garibay is nu in balbezit. Garibay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 4:1

53e minuut.
Việt Khôi met een sublieme pass. Klungelig pakt Schumacher de bal. Hansson onderschept slim de pass. Hansson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 5:1

57e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zago met een snelle inworp. Daar is Poonachai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poonachai geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Forbes trapt de bal weg van het doel. Łydkowski kopt de bal weg. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Poonachai met een snelle inworp. Zago rent richting de bal. Arconada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zago moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zago kan niet meer verder spelen.

72e minuut.
Poonachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia onderschept slim de pass. Echenagusia probeert naar een medespeler te passen. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 6:1

76e minuut.
Echenagusia geeft de bal voor. Wałaszek is nu in balbezit. Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Arevalo rent richting de bal. Arevalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Matador rent richting de bal. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo passt de bal in één keer door. Daar is Hansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chulev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałaszek rent richting de bal. Wałaszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 7:1

81e minuut.
Arevalo passt de bal zonder na te denken. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Juventud Chocolatera 8:1

84e minuut.
Forbes passt de bal met de wreef. Garibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garibay passt de bal in één keer door. Arevalo rent richting de bal. Arevalo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Buitenspel voor Schumacher. Goede buitenspelval van de verdediging. Łydkowski neemt vlug de vrije trap. Poonachai kopt de bal weg. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel. Walczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 39%, Juventud Chocolatera 61%.
Patzun United - Juventud Chocolatera 8:1