Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veloces Rompehuesos comunicaciones 4554
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Donez met een sublieme pass. Galan is nu in balbezit. Galan speelt de bal door. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Rompehuesos - comunicaciones 4554 0:1

19e minuut.
Galan met de inworp. Escoriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoriaza passt de bal in één keer door. Zarco rent richting de bal. Zarco geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Escoriaza onderschept slim de pass. Andrade onderschept slim de pass. Andrade met een sublieme pass. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cebrian rent richting de bal. Quadros onderschept slim de pass. Quadros haalt uit met een fantastische trap. Swisher probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Rompehuesos 43%, comunicaciones 4554 57%.
Veloces Rompehuesos - comunicaciones 4554 0:1

48e minuut.
Quadros is nu in balbezit. Quadros passt de bal met de wreef. Corbacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbacho haalt uit met een fantastische trap. Quadros maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoriaza verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teyssier. Escoriaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarco wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Camargo rent richting de bal. Donez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camargo. Camargo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Escoriaza verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero passt de bal met de wreef. Quadros is nu in balbezit. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Andrade met de inworp. Cubero is nu in balbezit. Escoriaza onderschept slim de pass. Escoriaza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Rompehuesos - comunicaciones 4554 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Rompehuesos 44%, comunicaciones 4554 56%.
Veloces Rompehuesos - comunicaciones 4554 0:2