Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tenebrosos Chaparros Cansados Bolos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz geeft de bal voor. Inworp. Dorta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frisan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Matallana geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Obando is nu in balbezit. Obando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta verovert de bal door een tackle van achteren. Dorta probeert naar een medespeler te passen. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Duran trapt de bal weg van het doel. Obando is nu in balbezit. Obando speelt de bal door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Andre onderschept slim de pass. Andre passt de bal zonder na te denken. Fontaneda rent richting de bal. Frisan rent richting de bal. Frisan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Saenz geeft een hoge lob. Inworp. Dorta met de inworp. Frisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebrosos Chaparros 39%, Cansados Bolos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tenebrosos Chaparros - Cansados Bolos 0:0

52e minuut.
Echeberria rent richting de bal. Degollada verovert de bal door een tackle van achteren. Degollada met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Frisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan passt de bal met de wreef. Duran probeert naar een medespeler te passen. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Castro rent richting de bal. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando passt de bal zonder na te denken. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebrosos Chaparros 35%, Cansados Bolos 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tenebrosos Chaparros - Cansados Bolos 0:0