Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesada FC CF
Maldini Tactiek rmic
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
58.2 gemiddelde waardering 63.9
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Depcik passt de bal in één keer door. Freire Mendes rent richting de bal. Freire Mendes passt de bal in één keer door. Cira rent richting de bal. Cira draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaworski. Jaworski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Depcik passt de bal met de wreef. Kjeldsberg rent richting de bal. Kjeldsberg speelt de bal door. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Beltran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Depcik geeft een lange en hoge pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu schiet op doel. Beltran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - CF 0:1

40e minuut.
Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire Mendes probeert de bal met de borst te controleren. Freire Mendes geeft een hoge lob. Mărculescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Beltran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesada FC 46%, CF 54%.
Quesada FC - CF 0:1

47e minuut.
Rusol speelt de bal door. Carrizo is nu in balbezit. Kjeldsberg onderschept slim de pass. Kjeldsberg geeft de bal voor. Cira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Freire Mendes met een sublieme pass. Kjeldsberg geeft een hoge lob. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Beltran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - CF 0:2

81e minuut.
Fröhlin geeft de bal voor. Rusol rent richting de bal. Kjeldsberg begaat een overtreding. Kjeldsberg krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Depcik onderschept slim de pass. Depcik geeft een hoge lob. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel. Beltran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesada FC 45%, CF 55%.
Quesada FC - CF 0:3