Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tenebrosos Chaparros Veloces Rompehuesos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Teyssier speelt de bal door. Degollada rent richting de bal. Degollada geeft de bal voor. Obando is nu in balbezit. Obando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Degollada onderschept slim de pass. Degollada geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuevas de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parés rent richting de bal. Parés passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebrosos Chaparros 39%, Veloces Rompehuesos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tenebrosos Chaparros - Veloces Rompehuesos 0:0

54e minuut.
Gaytan onderschept slim de pass. Gaytan geeft een lange en hoge pass. Recalde kopt de bal weg. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gaytan kopt de bal weg. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Galindo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galindo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Almada geeft een hoge lob. Inworp. Matallana met een snelle inworp. Obando is nu in balbezit. Obando geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan passt de bal in één keer door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebrosos Chaparros - Veloces Rompehuesos 1:0

70e minuut.
Degollada verovert de bal door een tackle van achteren. Degollada passt de bal met de wreef. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cuevas de bal onder controle te krijgen. Enriquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gaytan is nu in balbezit. Corbacho onderschept slim de pass. Corbacho met een sublieme pass. Klungelig pakt Quadros de bal. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galindo rent richting de bal. Cubero onderschept slim de pass. Andrade geeft een hoge lob. Quadros rent richting de bal. Quadros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tenebrosos Chaparros - Veloces Rompehuesos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebrosos Chaparros 49%, Veloces Rompehuesos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tenebrosos Chaparros - Veloces Rompehuesos 1:1