Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:30
  • Competitiewedstrijd: Liga Nacional
  • Stadion: CF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22459
CF Vini Team
rmder Tactiek Vini 433 Def
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 48.4
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Depcik geeft de bal voor. Klungelig pakt Monachos de bal. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Freire Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire Mendes met een sublieme pass. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 1:0

9e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz probeert naar een medespeler te passen. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir begaat een overtreding. Aydemir krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Freire Mendes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şofrone de bal. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 2:0

12e minuut.
Depcik passt de bal met de wreef. Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 3:0

15e minuut.
Monachos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brestovac de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac verovert de bal door een tackle van achteren. Brestovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 3:1

22e minuut.
Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu rent richting de bal. Cira probeert naar een medespeler te passen. Mărculescu heeft problemen om de bal te vangen. Mărculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 4:1

23e minuut.
Depcik geeft de bal voor. Cira rent richting de bal. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 5:1

31e minuut.
Cira rent richting de bal. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aydemir krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Freire Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Freire Mendes passt de bal met de wreef. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ceccato de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freire Mendes neemt de hoekschop. Mărculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF 32%, Vini Team 68%.
CF - Vini Team 6:1

58e minuut.
Kjeldsberg is nu in balbezit. Kjeldsberg geeft de bal voor. Mărculescu krijgt zijn hoofd ertegen. Ceccato probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Freire Mendes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mărculescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kjeldsberg probeert naar een medespeler te passen. Cira met een sublieme pass. Şofrone is nu in balbezit. Mărculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărculescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mărculescu passt de bal in één keer door. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burkot de bal onder controle te krijgen. Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF - Vini Team 7:1

72e minuut.
Jakimowicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Herczeg komt het veld opgelopen. Montes de Oca komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Depcik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Herczeg de bal onder controle te krijgen. Cira kopt de bal weg. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Csáky begaat een overtreding. Herczeg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montes de Oca met een snel genomen vrije trap. Jakimowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sánchez Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Quadros zijn tegenspeler op de grond. Sánchez Carretero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Carretero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cira krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Freire Mendes passt de bal zonder na te denken. Kjeldsberg rent richting de bal. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira haalt uit met een fantastische trap. Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldsberg passt de bal in één keer door. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu draait met de bal, schiet en ... Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF 35%, Vini Team 65%.
CF - Vini Team 7:1