Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Castro F.C Juventud Chocolatera
REDEF Tactiek Cruyff
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Chulev rent richting de bal. Lewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz speelt de bal door. Daar is Kispál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kispál draait met de bal, schiet en ... Schumacher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Quirino passt de bal zonder na te denken. Lewkowicz rent richting de bal. Kispál is nu in balbezit. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca geeft een hoge lob. Poonachai heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Castro F.C 59%, Juventud Chocolatera 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Castro F.C - Juventud Chocolatera 0:0

46e minuut.
Ladner met een snelle inworp. Durczak rent richting de bal. Met opzet legt Việt Khôi zijn tegenspeler op de grond. Việt Khôi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Machardiegui rent richting de bal. Machardiegui geeft een hoge lob. Chulev kan de bal niet met de borst controleren. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Leyton met een harde bal richting middenveld. Lewkowicz kopt de bal weg. Chulev heeft problemen om de bal te vangen. Lewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Castro F.C 66%, Juventud Chocolatera 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Castro F.C - Juventud Chocolatera 0:0