Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veloces Rompehuesos Cansados Bolos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Almada rent richting de bal. Fontaneda onderschept slim de pass. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Corbacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart. Corbacho raakt geblesseerd tijdens het duel. Quadros zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros haalt uit met een fantastische trap. Delfino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cubero is nu in balbezit. Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valencia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Rompehuesos 66%, Cansados Bolos 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veloces Rompehuesos - Cansados Bolos 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camargo met een snelle inworp. Corbacho rent richting de bal. Corbacho passt de bal met de wreef. Quadros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Corbacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbacho passt de bal zonder na te denken. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros rent richting de bal. Quadros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ruano passt de bal zonder na te denken. Cubero speelt de bal door. Frisan speelt de bal door. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubero met een snelle inworp. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camargo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delfino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Rompehuesos 40%, Cansados Bolos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Veloces Rompehuesos - Cansados Bolos 0:0