Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesada FC comunicaciones 4554
Bracigliano Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 18.4
formidable Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Escobar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harašil met de inworp. Cardona geeft een hoge lob. Ruano kopt de bal weg. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castillo kan de bal niet met de borst controleren. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Escobar trapt de bal weg van het doel. Inworp. Harašil met de inworp. Cardona geeft een hoge lob. Castillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 1:0

5e minuut.
Burkan verovert de bal door een tackle van achteren. Burkan speelt de bal door. Harašil met een sublieme pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Swisher rent richting de bal. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey geeft de bal voor. Castillo springt en kopt de bal. Escobar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 2:0

11e minuut.
Swisher geeft de bal voor. Buitenspel voor Zambrano. Goede buitenspelval van de verdediging. Harašil neemt vlug de vrije trap. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Harašil kopt de bal weg. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 3:0

19e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar geeft een lange en hoge pass. Rey rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Escobar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 4:0

21e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan geeft de bal voor. Rey maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Burkan geeft de bal voor. Castillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 5:0

24e minuut.
Cardona rent richting de bal. Cardona geeft een hoge lob. Daar is Cebrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 6:0

25e minuut.
Burkan passt de bal zonder na te denken. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ... Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 7:0

26e minuut.
Escoriaza is nu in balbezit. Rey onderschept slim de pass. Rey passt de bal met de wreef. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 8:0

32e minuut.
Burkan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 9:0

35e minuut.
Melgar heeft problemen om de bal te vangen. Melgar met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Harašil rent richting de bal. Harašil geeft een lange en hoge pass. Burkan geeft een hoge lob. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Castillo schiet op doel. Daar is Ruano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swisher is nu in balbezit. Rey onderschept slim de pass. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 10:0

42e minuut.
Burkan geeft een lange en hoge pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 11:0

44e minuut.
Harašil met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal in één keer door. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cardona neemt de hoekschop. Castillo springt en kopt de bal. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesada FC 13%, comunicaciones 4554 87%.
Quesada FC - comunicaciones 4554 12:0

47e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias geeft een hoge lob. Casas probeert de bal aan de voet te houden. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ruano de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 13:0

51e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 14:0

54e minuut.
Burkan rent richting de bal. Burkan passt de bal met de wreef. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. Escobar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 15:0

59e minuut.
Harašil heeft problemen om de bal te vangen. Harašil met een sublieme pass. Donez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Swisher is nu in balbezit. Swisher geeft een hoge lob. Tarasevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasevich geeft een hoge lob. Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castillo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardona met de inworp. Harašil geeft een hoge lob. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 16:0

67e minuut.
Burkan verovert de bal door een tackle van achteren. Burkan geeft een lange en hoge pass. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar geeft de bal voor. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ... Escobar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Melgar geeft een hoge lob. Cardona rent richting de bal. Cardona passt de bal zonder na te denken. Harašil geeft een hoge lob. Castillo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Burkan geeft de bal voor. Swisher kopt de bal weg. Casas probeert de bal aan de voet te houden. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardona met een snelle inworp. Casas is nu in balbezit. Rey onderschept slim de pass. Rey haalt uit met een fantastische trap. Escobar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 17:0

77e minuut.
Klungelig pakt Harašil de bal. Harašil probeert naar een medespeler te passen. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. Escobar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 18:0

79e minuut.
Tarasevich geeft een lange en hoge pass. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Melgar passt de bal zonder na te denken. Harašil bereikt de bal nog maar net als eerste. Harašil geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass. Escobar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Donez is nu in balbezit. Cardona onderschept slim de pass. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quesada FC - comunicaciones 4554 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesada FC 13%, comunicaciones 4554 87%.
Quesada FC - comunicaciones 4554 19:0