Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cansados Bolos Juventud Chocolatera
Normal Tactiek Cruyff
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Ruano probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Juventud Chocolatera 0:1

8e minuut.
Matador is nu in balbezit. Matador passt de bal met de wreef. Cuenca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Juventud Chocolatera 0:2

26e minuut.
Ruano met een sublieme pass. Klungelig pakt Schumacher de bal. Castro maakt een afschuwelijke overtreding. Castro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Poonachai rent richting de bal. Frisan onderschept slim de pass. Poonachai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Poonachai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Poonachai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Matador rent richting de bal. Madaleno rent richting de bal. Matador met een sublieme pass. Cuenca rent richting de bal. Cuenca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Juventud Chocolatera 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 61%, Juventud Chocolatera 39%.
Cansados Bolos - Juventud Chocolatera 0:3

59e minuut.
Dorta met een snelle inworp. Frisan is nu in balbezit. Frisan geeft een hoge lob. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Galeano met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andre zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Andre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Andre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madaleno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echeberria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Cuenca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Matador verovert de bal door een tackle van achteren. Matador passt de bal in één keer door. Cortez is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Schumacher heeft problemen om de bal te vangen. Cortez is nu in balbezit. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Madaleno rent richting de bal. Madaleno schiet op doel. Delfino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 60%, Juventud Chocolatera 40%.
Cansados Bolos - Juventud Chocolatera 0:3