Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chipsajoy-gt fc Halcones Dorados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Obert geeft de bal voor. Leyton rent richting de bal. Leyton passt de bal zonder na te denken. Leyton is nu in balbezit. Leyton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Leiva geeft de bal voor. Rabadan heeft problemen om de bal te vangen. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Obert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrera met een snelle inworp. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chapar met de inworp. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya geeft een lange en hoge pass. Saiz is nu in balbezit. Saiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chipsajoy-gt fc - Halcones Dorados 1:0

26e minuut.
Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya geeft de bal voor. Obert probeert de bal aan de voet te houden. Saiz is nu in balbezit. Saiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Galendo passt de bal zonder na te denken. Leiva probeert naar een medespeler te passen. Leyton rent richting de bal. Leyton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chipsajoy-gt fc - Halcones Dorados 1:1

40e minuut.
Valades met een harde bal richting middenveld. Leyton controleert de bal met de borst. Galendo begaat een overtreding. Galendo krijgt een gele kaart. Leyton moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Leyton kan niet meer verder spelen. Iglesia komt het veld opgelopen. Refojo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Leiva geeft een hoge lob. Obert controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chipsajoy-gt fc 34%, Halcones Dorados 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chipsajoy-gt fc - Halcones Dorados 1:1

48e minuut.
Obert met een sublieme pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipsajoy-gt fc - Halcones Dorados 1:2

60e minuut.
Avendańo bereikt de bal nog maar net als eerste. Avendańo geeft een hoge lob. Cabrera controleert de bal met de borst. Leiva is nu in balbezit. Leiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chipsajoy-gt fc - Halcones Dorados 1:3

69e minuut.
Chiriboya is nu in balbezit. Echebarri onderschept slim de pass. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Refojo heeft problemen om de bal te vangen. Chiriboya rent richting de bal. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Villagrán geeft een hoge lob. Obando is nu in balbezit. Galendo met een sublieme pass. Saiz is nu in balbezit. Saiz schiet op doel. Alegría bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chipsajoy-gt fc 50%, Halcones Dorados 50%.
Chipsajoy-gt fc - Halcones Dorados 1:3