Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Multi Caballeros Asesinos Aguilas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Dufol geeft een lange en hoge pass. Daar is Gomez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubria is nu in balbezit. Cubria haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Conesa probeert naar een medespeler te passen. Pagola heeft problemen om de bal te vangen. Pagola speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valdes met een sublieme pass. Galendo is nu in balbezit. Salgado rent richting de bal. Galendo is nu in balbezit. Galendo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conesa is nu in balbezit. Galendo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galendo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Corrales speelt de bal door. Galendo rent richting de bal. Galendo passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Caballeros 65%, Asesinos Aguilas 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Multi Caballeros - Asesinos Aguilas 0:0

57e minuut.
Acuńa is nu in balbezit. Acuńa passt de bal zonder na te denken. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Caballeros - Asesinos Aguilas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Caballeros 48%, Asesinos Aguilas 52%.
Multi Caballeros - Asesinos Aguilas 1:0